FESITEL

  • Aumentar fuente
  • Fuente predeterminada
  • Disminuir fuente
Bienvenidos a FESITEL

EL NOTICIERO EMPRESARIAL Nº193

E-mail Imprimir PDF

El nombre d’empreses a l´H i el Baix Llobregat creix per primer cop des que va començar la crisi
Ampliar imagen

Segons es desprèn del darrer Informe de Conjuntura Econòmica del Fòrum Empresarial del Llobregat corresponent al segon trimestre de 2014, elaborat amb la col·laboració del Servei d’Estudis de Catalunya Caixa, el nombre d’empreses creix, en taxa interanual, per primera vegada des de que va començar la crisi, a l’Hospitalet i el Baix Llobregat.

Segons els comptes de cotització a la Seguretat Social, el nombre d’empreses va créixer el primer trimestre de 71, acumulant així dos trimestres consecutius de creixement. La variació interanual se situa per primera vegada en terreny positiu des de que es va iniciar la crisi, malgrat que amb un creixement moderat, del 0,7%, però que podria suposar un canvi de tendència, impulsat per la bona posició des de la qual parteixen les empreses de la comarca, que, juntament amb el Maresme, Barcelonès i Garraf concentren el major nombre d’empreses creades, segons estudi Inicia de l’Observatori d’Empresa i Ocupació. Les activitats que han aglutinat la major creació d’empreses aquest primer trimestre, en comparació amb l’anterior, són les activitats relacionades amb la construcció, la venda i reparació de vehicles a motor, les lligades a la informació i les comunicacions, com ara els serveis de tecnologies de la informació, les arts gràfiques i suports enregistrats o les lligades als productes minerals.

Per contra, el sector més lligat al comerç i als serveis de menjar i begudes registra un retrocés en el nombre d’empreses creades en el trimestre.

L’Informe de Conjuntura Econòmica del Fòrum Empresarial del Llobregat del 2n trimestre 2014 analitza també la recuperació del mercat laboral i el canvi en l’oferta productiva a L’Hospitalet i el Baix Llobregat, un possible fi de l’ajust immobiliari a la zona i la millora de les expectatives del sector exportador a Catalunya, tot en un context econòmic en que el PIB de Catalunya mostra una reactivació de la demanda interna, la recuperació de l’economia espanyola s’intensifica i el BCE adopta mesures extraordinàries per estimular l’economia.

Més informació: femllobregat.cat
 

VISITA AL CENTRE TECNOLÒGIC LEITAT

E-mail Imprimir PDF

Visita al Centre Tecnològic LEITAT

 

En motiu del Cicle de Jornades KET, que forma part del Cicle de la Innovació Tecnològica – Catalunya 2020, organitzat pel Cercle Tecnològic de Catalunya (CTecno), la Xarxa de Parcs Científics i Tecnològics de Catalunya (XPCAT) i el Cercle per al Coneixement – Societat Econòmica Barcelonesa d’Amics del País, us convidem a la Visita al Centre Tecnològic LEITAT.

 

LEITAT és un Centre Tecnològic ubicat al Parc Científic i Tecnològic de Terrassa – Orbital 40, membre de TECNIO i reconegut pel Ministeri d'Economia i Competitivitat. El centre té com a objectiu col·laborar amb empreses i institucions afegint valor tecnològic tant als productes com als processos, i centra la seva tasca en la recerca, el desenvolupament i la innovació industrial (R+D+2i). A més, LEITAT és un centre de referència en la Manufactura Avançada, una de les tecnologies facilitadores essencials identificades per la Unió Europea en l’Estratègia 2020.

 

Programa de la visita

 

23 JUL

Hora:

10:00 -12:00

 

Lloc:

LEITAT

(C/ Innovació, 2 - 08225, Terrassa)


Inscripcions:

L'assistència és gratuïta. Cal formalitzar la inscripció enviant un correu a l'adreça Esta dirección electrónica esta protegida contra spam bots. Necesita activar JavaScript para visualizarla o trucant al telèfon 93 582 45 45 abans del 22 de juliol de 2014.

 

Organitzen:

 

 

 

AGENDA ACCIÓ 14 DE JULIOL DE 2014

E-mail Imprimir PDF

 

Comparteix a Twitter a Facebook a Facebook
Dilluns, 14 de juliol de 2014
Destaquem

Esmorzar de Finançament: Una mirada a través del microscopi
15/07/14

Sessió informativa sobre la missió CHINA Hi-Tech Fair
16/07/14

Presentacions de les noves acceleradores d'Start-Up Catalonia
Calendari de sessions

Jornada Connect-EU

Catalunya Emprèn.
Idees que mouen Catalunya. Inauguració de l'exposició

21/07/14 a Tarragona

Properes activitats

15/07/14
Ajuts europeus per a projectes ambientals i d'energia: Life i Eni
Barcelona
Sessió informativa

15/07/14
Una mirada a través del microscopi
Barcelona
Esmorzar de Finançament

17/07/14
L'eco disseny per al reciclatge, una oportunitat de negoci
Manresa
Sessió informativa

17/07/14 i 24/07/14
Curs d'Iniciació a la internacionalització del Tercer Sector Social i l'Economia Social i Cooperativa
Barcelona
Formació

21/07/14 i 22/07/14
Curs en Contractació Pública Internacional
Inscripcions fins al 18 de juliol.
Barcelona
Formació

24/07/14
Jornada Empresa Exporta: Iniciació a l'Exportació
Manresa
Sessió informativa

25/07/14
Emociona'm i et compraré. El 'visual merchandising' emocional en el 'retail'
Barcelona
Sessió informativa

13/08/14 - 15/08/14
gamesmatch 2014
Inscripcions fins al 28 de juliol.
Cologne
Sessió informativa

Consultar calendari
Missions internacionals 2014
Diferents destinacions
Missió empresarial

 

Generalitat de Catalunya
Agència per a la competitivitat de l'empresa - ACCIÓ

Catalunya reconeguda com a Regió Emprenedora Europea (EER) Enterprise Europe Network Comissió Europea Informació Legal
 

CALENDARI DE JORNADES IDIGITAL Nº96

E-mail Imprimir PDF

núm 96

Dilluns 14 de juliol de 2014

RSS YouTube Twitter LinkedIn

La Direcció General de Telecomunicacions i Societat de la Informació de la Generalitat de Catalunya t'informa de les jornades:

Calendari de jornades idigital

Us presentem les trobades empresarials del sector de les TIC català que es duran a terme durant els propers dies.

Jornades idigital

Jornades del sector TIC

 

EL GOBIERNO LLEVARÁ AL CONSEJO DE MINISTROS EL DIVIDENDO DIGITAL ANTES QUE ACABE JULIO

E-mail Imprimir PDF

El Gobierno llevará al Consejo de Ministros el dividendo digital antes de que acabe julio

El ministro de Industria, Energía y Turismo, José Manuel Soria, avanzó este martes que el plan técnico de liberalización del dividendo digital irá al Consejo de Ministros "antes de que finalice julio" y que supondrá la redistribución de 15 canales de Televisión Digital Terrestre (TDT).

Durante su intervención en el Foro Cinco Días, el ministro explicó que se iniciará un proceso para liberar parte del espectro radioeléctrico, puesto que "donde hoy hay emisiones de televisiones, tienen que dejar de haber" para que las empresas desplieguen la tecnología 4G.

Soria recordó que este proceso es un "mandato comunitario" cuya fecha límite se fijó para el pasado 1 de enero de 2014, si bien fue prorrogada para España hasta el 1 de enero de 2015.

Asimismo, destacó la importancia, "por razones de competitividad", de desplegar en la banda de los 1.800 MHz la cuarta generación de telefonía móvil, y apuntó que esa parte del espectro tiene que ser liberada después de que las operadoras hayan desembolsado 1.600 millones.

"En muchas ciudades hay 4G, pero no es de la misma calidad y rapidez que la que se puede desarrollar con la banda de los 1.800", agregó.

El titular de Industria precisó que el retraso en la puesta en marcha del plan del dividendo digital se debe a "distintos pronunciamientos" del Tribunal Supremo, que determinó que de los 25 canales de TDT nueve eran no conformes a ley al haberse otorgado al margen del concurso, tal y como establecía la ley.

De esta forma, una vez efectuado el pago por parte de las operadoras, el Gobierno impulsará el plan técnico de dividendo digital que requerirá la redistribución de los 15 canales de TDT existentes.

En cuanto a la posibilidad de que en paralelo se convoque un concurso para canales de televisión adicionales en la parte del espectro que no vaya a ser utilizada, Soria afirmó que "no es una decisión que esté tomada".

FUENTE: EL MUNDO http://www.elmundo.es/television/2014/06/24/53a95605268e3efe278b4589.html

En cualquier caso, indicó que el Ejecutivo pretende que haya un "despliegue de los canales de alta definición", en HD, y el "mínimo impacto posible para los televidentes", en el proceso de liberalización del dividendo digital para la conseguir la "efectiva" introducción del 4G.

 

TELEVÉS PRESENTA EN PONTEVEDRA CARELIFE

E-mail Imprimir PDF

Televés presenta en Pontevedra CareLife, su propuesta tecnológica para el sector socio-sanitario

Televés participará como expositor tecnológico en el XXVI Congreso Internacional de Geriatría y Gerontología que tendrá lugar en el Pazo da Cultura de Pontevedra durante los días 20 y 21 de junio. En este foro, Televés presentará su solución socio-sanitaria CareLife, un sistema inteligente que analiza las rutinas y hábitos de vida de una persona para obtener datos y establecer perfiles que faciliten su seguimiento y monitorización.

Basado en las nuevas tendencias de Ambient Assisted Living (AAL), CafeLife tiene por objetivo el cuidado y la mejora de la calidad de vida de los mayores y de las personas dependientes, desde la perspectiva del fomento del envejecimiento activo y saludable. Sara Rodríguez, responsable de Negocios Smart Networks de Televés, ha señalado que “CareLife es la solución para envejecer con calidad, participando activamente en la comunidad y con autonomía.”

Esta solución forma parte de la línea de negocio de Televés orientada al desarrollo de soluciones de telecomunicaciones en el ámbito del Edificio y el Hogar Digital. La experiencia de la compañía en el desarrollo de proyectos en este terreno y su capacidad en I+D le han permitido desarrollar Carelife, que pone la tecnología más avanzada al servicio del cuidado de las personas.

Además de presentar una demostración de la solución CareLife, Televés acudirá al congreso con soluciones CoaxData aplicadas al sector geriátrico para el despligue de nuevos servicios de alta velocidad sobre las redes de telecomunicaciones existentes (coaxial, fibra óptica o red eléctrica) y basadas en tecnologías preparadas para dar servicios de telecomunicación de acuerdo a las líneas marcadas por la Agenda Digital Europea para el desarollo del Hogar Digital.

 

EL NOTICIERO EMPRESARIAL Nº192

E-mail Imprimir PDF

AEBALL ofereix un nou servei de gestió de les Notificacions Electròniques de l’Agència Tributària i la Seguretat Social
Ampliar imagen
Des d'AEBALL s’ha posat en marxa un nou servei de gestió de les Notificacions Electròniques de la mà de l’empresa Breakeven Assessors, sòcia i col·laboradora de l’entitat i especialitzada en la prestació de serveis d’assessorament fiscal i laboral.

Des del moment en que es va establir per llei la obligació de les notificacions per via electrònica amb l’Agència Tributària i la Seguretat Social, són moltes les empreses que es mostren preocupades per no disposar dels mitjans suficients, capacitats tècniques necessàries per poder revisar les seves bústies o per un retràs en la consulta que pugui suposar sancions i/o multes, o també per rebre notificacions durant les seves vacances i no poder consultar-les a temps, etc. Per això, AEBALL ha posat en marxa aquest servei pels seus associats en condicions molt especials, tant de preu com de qualitat.

El servei de Gestió de les Notificacions Electròniques permet deixar en mans d’experts gestors la consulta de les notificacions electròniques tant de l’Agència Tributària com de la Seguretat Social. Breakeven consultarà diàriament les bústies de les empreses que contractin el servei i les informarà de qualsevol notificació que puguin haver rebut.

Així mateix, Breakeven oferirà a les empreses el seu suport si és necessari o convenient arrel d’una determinada notificació de la que pugui derivar alguna obligació o acció corresponent.

Més informació: Notificacions electròniques

ACCEDER A LAS NOTICIAS (CLICK)
 

INSTALADORA QUINTANA ORGANIZÓ UN NUEVO CURSO DE ICT2

E-mail Imprimir PDF

Newsletter Electroeficiencia

Instaladora Quintana organizó un nuevo curso de ICT2

El curso sobre Infraestructuras Comunes de Telecomunicación y Fibra Óptica que se celebró en la central de Instaladora Quintana en las Palmas, a finales de junio, se enmarca dentro del programa de acciones formativas que vienen desarrollando los asociados de Grudilec.

Esta curso en concreto, que se ha venido celebrando en las sedes de los diferentes asociados del Grupo, busca ampliar los conocimientos de los instaladores asistentes sobre el nuevo reglamento ICT2, así como la actualización de instalaciones de este tipo con la incorporación de la fibra óptica. Además de formar sobre los temas indicados, también instruye sobre los materiales y herramientas necesarias para realizar dichas instalaciones y acometer las certificaciones correspondientes.

Esta acción formativa tiene un carácter eminentemente práctico, ya que durante las clases se realizan diversas instalaciones de fusión de fibra óptica; por ese motivo, se pone a disposición de los alumnos diverso materiales y herramientas específicas, entre ellas las fusionadoras, emisores ópticos, empalmadoras, etc.

Cabe indicar que los asistentes a este curso de Las Palmas han mostrado su satisfacción por participar en él, así como su interés por estar al día en otras acciones formativas similares de la escuela.

www.grudilec.com

 

BUTLLETÍ MENSUAL IDIGITAL Nº24

E-mail Imprimir PDF

núm 24

Dimecres 2 de juliol de 2014

RSS YouTube Twitter LinkedIn

 

Destaquem

Notícies del sector

Cas d'èxit

Notícies del sector

Producte empresarial

Participa a idigital

 

Agenda

 

JOSÉ LUCERO DE PABLO SE INCORPORA COMO DIRECTOR GENERAL ADJUNTO DE REMICA

E-mail Imprimir PDF

Newsletter Electroeficiencia

José Lucero de Pablo se incorpora como director general adjunto de Remica

Fecha: 11-07-2014

José Lucero de Pablo se ha incorporado al Grupo Remica en calidad de director general adjunto. Su nombramiento supone un paso más en la apuesta de la compañía por la especialización y la calidad, dada su amplia experiencia y notable conocimiento del sector.

Ingeniero Técnico Industrial por la Universidad Politécnica de Madrid, con la especialización de electricidad, destaca también su formación complementaria en campos como la gestión energética, energías renovables y normativa aplicable al sector. Ese bagaje académico le ha permitido participar como formador en cursos altamente especializados, como el de Gestor Energético Europeo, impartido en la Escuela Superior de Ingenieros de Minas de la Universidad Politécnica de Madrid y organizado por Fenercom.

También, a lo largo de su trayectoria profesional, ha ejercido su labor en distintos puestos de relevancia, abarcando tanto el ámbito técnico como el de gestión. Desde 1994 hasta su incorporación en Remica, ocupó el puesto de director general en la empresa Proima. La incorporación de José Lucero supone un refuerzo al plan de futuro y estrategia de la compañía, basada en la total orientación al cliente, la sostenibilidad y la eficiencia a través de la innovación y la calidad.

www.remica.es

 

BUTLLETÍ ACCIÓ Nº139

E-mail Imprimir PDF

 

núm. 139. Dimecres, 2 de juliol de 2014
ACCIÓ | Competitivitat per l'empresa
Comparteix a Facebook a Twitter a LinkedIn
I Congrés Catalunya Emprèn
XIX Fòrum d'Inversió


El proper 16 de juliol arriba el I Congrés Catalunya Emprèn, la trobada de referència per a emprenedors que busquen finançament, per a empresaris que necessiten solucions innovadores i per a inversors que operen nacionalment i internacional.

El Fòrum d'Inversió, que ACCIÓ ha organitzat gairebé durant 20 anys, s'ha convertit en aquest congrés on es presentaran els projectes amb més potencial de negoci de tot el país. El Congrés Catalunya Emprèn serà també l'escenari de conferències i sessions obertes de networking, i servirà de llançadora de noves apostes pel foment empresarial, com enguany ho serà el corporate venturing.


El congrés tindrà lloc al Palau de Congressos de Catalunya i des de les 8 de matí es podrà accedir al recinte. Després de la inauguració oficial es presentarà el nou programa d'emprenedoria corporativa, el programa estratègic de suport a les empreses amb projectes emprenedors. L'objectiu d'aquesta nova iniciativa és impulsar la pràctica de la innovació oberta per implicar els emprenedors, les start-ups i les petites empreses en els projectes de les empreses més grans.

A mig matí, Shahid Ansari, expert en emprenedoria i management, serà l'encarregat de la ponència Growing Entrepreneurs: The Babson Way. El Dr. Ansari explicarà com fer dels treballadors uns treballadors-emprenedors i com es pot abordar l'emprenedoria des de l'ensenyament basant-se en l'experiència dels més de 35 anys de creació de cultura emprenedora del Babson College, a Massachusetts.

I després de la conferència central arribarà la XIX edició del Fòrum d'Inversió, on tots els assistents podran participar en les votacions interactives per triar els projectes finalistes. Els projectes participants es presentaran en forma d'elevator pitch d'un minut i pertanyen als àmbits de les ciències de la vida i la salut, les TIC i altres tecnologies. El Fòrum d'Inversió representa una oportunitat única per als emprenedors i és un aparador de gran abast que impulsa financerament els projectes del nostre país.

Consulta el programa complet i inscriu-te ara al Congrés Catalunya Emprèn. En inscriure't podràs trobar i contactar amb més de 750 professionals que ja s'hi han inscrit, que podran consultar el teu perfil i sol·licitar-te una reunió!Agenda
II Jornada de canvi estratègic en clústers
14/07/14


Ajuts europeus per a projectes ambientals i d'energia: Life i Enpi
15/07/14


Presentacions de les noves acceleradores d'Start-Up Catalonia
Calendari de sessions

Taller d'Iniciació a la Internacionalització
03/07/14 a Centelles

Pla Àfrica: Oportunitats i suport a l'empresa
03/07/14 a Girona

La Catalunya industrial: un objectiu compartit
04/07/14
Atenció: canvi d'ubicació

Objetivo FDA: Comercialización de Productos Sanitarios en los EEUU
07/07/14

La internacionalització del Tercer Sector Social i de l'Economia Social i Cooperativa de Catalunya
08/07/14 a Lleida
14/07/14 a Manresa

Alemanya, el model i l'oportunitat. Esmorzar d'Internacionalització
08/07/14

I Congrés Catalunya Emprèn
16/07/14

Curs d'Iniciació a la internacionalització del Tercer Sector Social i l'Economia Social i Cooperativa
17/07/14 i 24/07/14

Màrqueting Digital: xarxes socials i Linkedin
22/07/14

Protegeix i comercialitza la teva tecnologia!
Calendari de sessions

Calendari de missions internacionals


Més actes
No t'ho perdis

Programa de
Bons Tecnològics

Tens una necessitat tecnològica i busques una solució? Vols tenir accés a tecnologies avançades? Si necessites una col·laboració estratègica per dur a terme el teu projecte, ara pots disposar dels Tecnobons. Es tracta d'un descompte econòmic directe en forma de bo tecnològic que podràs bescanviar amb un proveïdor tecnològic avançat perquè t'ajudi a innovar el teu producte i siguis més competitiu! Com funcionen el Tecnobons? Vull sol·licitar un TecnoboNova convocatòria
Start-up Catalonia

Si tens una empresa amb menys de cinc anys de vida, innovadora, amb visió internacional, una clara vocació de creixement i un equip compromès, aquesta és la teva oportunitat! Start-up Catalonia, Xarxa d'acceleradores, ha obert una nova convocatòria d'accés a les acceleradores de l'1 al 25 de juliol. Formar part d'una de les acceleradores d'Start-up Catalonia farà de la teva start-up una empresa competitiva, global i atractiva per a inversors. Vols entrar a una acceleradora d'Start-up Catalonia? Prepara la teva sol·licitud ara

Descobreix

Setmana de la Internacionalització

Ja pots accedir als continguts de la darrera Setmana de la Internacionalització d'ACCIÓ. Trobaràs disponible el vídeo de la ponència inaugural, a càrrec del Prof. Dr. Germà Bel, el vídeo de la taula rodona amb SCYTL, ZANINI i IMC TOYS.

Ajuts

Convocatòries obertes

Inversions empresarials d'alt impacte NOU!

Programa de Bons Tecnològics
Tecnobons 2014
NOU!

Designació Entitats XAF NOU!

Programa Empresa Exporta

Programa d'Iniciació a l'Exportació

Préstec i+i

Proper tancament de convocatòries

Nuclis d'Innovació Tecnològica 2014. Projectes Locals

Nuclis d'Innovació Tecnològica 2014. Nuclis Transnacionals ERA-net MANUNET II

Nuclis d'Innovació Tecnològica 2014. Nuclis Transnacionals Programa Bilateral Catalunya-Israel

Més informació sobre ajuts
Generalitat de Catalunya
Agència per a la competitivitat de l'empresa - ACCIÓ

Catalunya reconeguda com a Regió Emprenedora Europea (EER) Enterprise Europe Network Comissió Europea Informació Legal
 


Página 3 de 85
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
logo_AMITS_COLOR.jpg

ÁREA FEDERADOS

JORNADAS Y ACTIVIDADES

Marzo 2019
L M X J V S D
25 26 27 28 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

PRÓXIMAS JORNADAS

Sin eventos
logo_promax.jpg

REGISTRO FEDERADOS

electronica_1.jpg
logo_idigital_25.jpg
logo_ctac.jpg

logo_gen_DEO.jpg
logo_bticino.jpg

BOLETÍN INFORMATIVO
¿Acepta HTML?

logo_racc.jpg

ENCUESTA

¿ ESTÁS A FAVOR DE LA ACREDITACIÓN LABORAL CON EL FIN DE PODER ACCEDER AL REGISTRO ?
 

ESTADISTICAS

Ver contenido por hits : 556062

EN LÍNEA

Tenemos 65 invitados conectado(s)
logo_pimestic.jpg