FESITEL

  • Aumentar fuente
  • Fuente predeterminada
  • Disminuir fuente
Bienvenidos a FESITEL

BUTLLETÍ MENSUAL IDIGITAL Nº24

E-mail Imprimir PDF

núm 24

Dimecres 2 de juliol de 2014

RSS YouTube Twitter LinkedIn

 

Destaquem

Notícies del sector

Cas d'èxit

Notícies del sector

Producte empresarial

Participa a idigital

 

Agenda

 

JOSÉ LUCERO DE PABLO SE INCORPORA COMO DIRECTOR GENERAL ADJUNTO DE REMICA

E-mail Imprimir PDF

Newsletter Electroeficiencia

José Lucero de Pablo se incorpora como director general adjunto de Remica

Fecha: 11-07-2014

José Lucero de Pablo se ha incorporado al Grupo Remica en calidad de director general adjunto. Su nombramiento supone un paso más en la apuesta de la compañía por la especialización y la calidad, dada su amplia experiencia y notable conocimiento del sector.

Ingeniero Técnico Industrial por la Universidad Politécnica de Madrid, con la especialización de electricidad, destaca también su formación complementaria en campos como la gestión energética, energías renovables y normativa aplicable al sector. Ese bagaje académico le ha permitido participar como formador en cursos altamente especializados, como el de Gestor Energético Europeo, impartido en la Escuela Superior de Ingenieros de Minas de la Universidad Politécnica de Madrid y organizado por Fenercom.

También, a lo largo de su trayectoria profesional, ha ejercido su labor en distintos puestos de relevancia, abarcando tanto el ámbito técnico como el de gestión. Desde 1994 hasta su incorporación en Remica, ocupó el puesto de director general en la empresa Proima. La incorporación de José Lucero supone un refuerzo al plan de futuro y estrategia de la compañía, basada en la total orientación al cliente, la sostenibilidad y la eficiencia a través de la innovación y la calidad.

www.remica.es

 

BUTLLETÍ ACCIÓ Nº139

E-mail Imprimir PDF

 

núm. 139. Dimecres, 2 de juliol de 2014
ACCIÓ | Competitivitat per l'empresa
Comparteix a Facebook a Twitter a LinkedIn
I Congrés Catalunya Emprèn
XIX Fòrum d'Inversió


El proper 16 de juliol arriba el I Congrés Catalunya Emprèn, la trobada de referència per a emprenedors que busquen finançament, per a empresaris que necessiten solucions innovadores i per a inversors que operen nacionalment i internacional.

El Fòrum d'Inversió, que ACCIÓ ha organitzat gairebé durant 20 anys, s'ha convertit en aquest congrés on es presentaran els projectes amb més potencial de negoci de tot el país. El Congrés Catalunya Emprèn serà també l'escenari de conferències i sessions obertes de networking, i servirà de llançadora de noves apostes pel foment empresarial, com enguany ho serà el corporate venturing.


El congrés tindrà lloc al Palau de Congressos de Catalunya i des de les 8 de matí es podrà accedir al recinte. Després de la inauguració oficial es presentarà el nou programa d'emprenedoria corporativa, el programa estratègic de suport a les empreses amb projectes emprenedors. L'objectiu d'aquesta nova iniciativa és impulsar la pràctica de la innovació oberta per implicar els emprenedors, les start-ups i les petites empreses en els projectes de les empreses més grans.

A mig matí, Shahid Ansari, expert en emprenedoria i management, serà l'encarregat de la ponència Growing Entrepreneurs: The Babson Way. El Dr. Ansari explicarà com fer dels treballadors uns treballadors-emprenedors i com es pot abordar l'emprenedoria des de l'ensenyament basant-se en l'experiència dels més de 35 anys de creació de cultura emprenedora del Babson College, a Massachusetts.

I després de la conferència central arribarà la XIX edició del Fòrum d'Inversió, on tots els assistents podran participar en les votacions interactives per triar els projectes finalistes. Els projectes participants es presentaran en forma d'elevator pitch d'un minut i pertanyen als àmbits de les ciències de la vida i la salut, les TIC i altres tecnologies. El Fòrum d'Inversió representa una oportunitat única per als emprenedors i és un aparador de gran abast que impulsa financerament els projectes del nostre país.

Consulta el programa complet i inscriu-te ara al Congrés Catalunya Emprèn. En inscriure't podràs trobar i contactar amb més de 750 professionals que ja s'hi han inscrit, que podran consultar el teu perfil i sol·licitar-te una reunió!Agenda
II Jornada de canvi estratègic en clústers
14/07/14


Ajuts europeus per a projectes ambientals i d'energia: Life i Enpi
15/07/14


Presentacions de les noves acceleradores d'Start-Up Catalonia
Calendari de sessions

Taller d'Iniciació a la Internacionalització
03/07/14 a Centelles

Pla Àfrica: Oportunitats i suport a l'empresa
03/07/14 a Girona

La Catalunya industrial: un objectiu compartit
04/07/14
Atenció: canvi d'ubicació

Objetivo FDA: Comercialización de Productos Sanitarios en los EEUU
07/07/14

La internacionalització del Tercer Sector Social i de l'Economia Social i Cooperativa de Catalunya
08/07/14 a Lleida
14/07/14 a Manresa

Alemanya, el model i l'oportunitat. Esmorzar d'Internacionalització
08/07/14

I Congrés Catalunya Emprèn
16/07/14

Curs d'Iniciació a la internacionalització del Tercer Sector Social i l'Economia Social i Cooperativa
17/07/14 i 24/07/14

Màrqueting Digital: xarxes socials i Linkedin
22/07/14

Protegeix i comercialitza la teva tecnologia!
Calendari de sessions

Calendari de missions internacionals


Més actes
No t'ho perdis

Programa de
Bons Tecnològics

Tens una necessitat tecnològica i busques una solució? Vols tenir accés a tecnologies avançades? Si necessites una col·laboració estratègica per dur a terme el teu projecte, ara pots disposar dels Tecnobons. Es tracta d'un descompte econòmic directe en forma de bo tecnològic que podràs bescanviar amb un proveïdor tecnològic avançat perquè t'ajudi a innovar el teu producte i siguis més competitiu! Com funcionen el Tecnobons? Vull sol·licitar un TecnoboNova convocatòria
Start-up Catalonia

Si tens una empresa amb menys de cinc anys de vida, innovadora, amb visió internacional, una clara vocació de creixement i un equip compromès, aquesta és la teva oportunitat! Start-up Catalonia, Xarxa d'acceleradores, ha obert una nova convocatòria d'accés a les acceleradores de l'1 al 25 de juliol. Formar part d'una de les acceleradores d'Start-up Catalonia farà de la teva start-up una empresa competitiva, global i atractiva per a inversors. Vols entrar a una acceleradora d'Start-up Catalonia? Prepara la teva sol·licitud ara

Descobreix

Setmana de la Internacionalització

Ja pots accedir als continguts de la darrera Setmana de la Internacionalització d'ACCIÓ. Trobaràs disponible el vídeo de la ponència inaugural, a càrrec del Prof. Dr. Germà Bel, el vídeo de la taula rodona amb SCYTL, ZANINI i IMC TOYS.

Ajuts

Convocatòries obertes

Inversions empresarials d'alt impacte NOU!

Programa de Bons Tecnològics
Tecnobons 2014
NOU!

Designació Entitats XAF NOU!

Programa Empresa Exporta

Programa d'Iniciació a l'Exportació

Préstec i+i

Proper tancament de convocatòries

Nuclis d'Innovació Tecnològica 2014. Projectes Locals

Nuclis d'Innovació Tecnològica 2014. Nuclis Transnacionals ERA-net MANUNET II

Nuclis d'Innovació Tecnològica 2014. Nuclis Transnacionals Programa Bilateral Catalunya-Israel

Més informació sobre ajuts
Generalitat de Catalunya
Agència per a la competitivitat de l'empresa - ACCIÓ

Catalunya reconeguda com a Regió Emprenedora Europea (EER) Enterprise Europe Network Comissió Europea Informació Legal
 

CALENDARI DE JORNADES IDIGITAL Nº95

E-mail Imprimir PDF

núm 95

Dilluns 7 de juliol de 2014

RSS YouTube Twitter LinkedIn

La Direcció General de Telecomunicacions i Societat de la Informació de la Generalitat de Catalunya t'informa de les jornades:

Calendari de jornades idigital

Us presentem les trobades empresarials del sector de les TIC català que es duran a terme durant els propers dies.

Jornades idigital

Jornades del sector TIC

 

BUTLLETÍ DE FIRES INTERNACIONALS Nº21

E-mail Imprimir PDF

núm. 21

Divendres 27 de juny de 2014

RSS YouTube Twitter LinkedIn

La Direcció General de Telecomunicacions i Societat de la Informació de la Generalitat de Catalunya t'informa de les fires:

Butlletí de fires internacionals

Us presentem les fires internacional del sector de les TIC que es duran a terme durant els propers mesos.

Fires del mes de juliol

Properes fires

 

TELEVÉS LANZA DIGIMOD

E-mail Imprimir PDF

Televés lanza DigiMod, el modulador que convierte cualquier señal analógica o digital en un canal TDT

Televés ha lanzado DigiMod, el nuevo modulador doméstico que convierte cualquier señal analógica en formato audio/vídeo (A/V), o una señal procedente de una fuente digital HDMI, en un servicio DVB-T. De este modo, señales procedentes de fuentes tan diversas como receptores de satélite, cámaras, circuitos cerrados, vídeos analógicos, reproductores de DVD o Blu-ray, etcétera se incorporan a todos los televisores de la vivienda como si se tratara de un canal más de TDT (televisión digital terrestre).

El modulador DigiMod mezcla la señal de la antena con la señal A/V o HDMI en una única salida hacia la red de distribución coaxial. Además, al disponer de entrada USB, el contenido TDT se puede descargar como archivo de vídeo. Permite configurar múltiples parámetros COFDM y ajustar el nivel de salida.

Para facilitar su manejo, el DigiMod dispone de un display LCD y de controles frontales. Se trata de un dispositivo Plug&Play, ya que se suminista listo para su funcionamiento, y solo es necesario programar el canal de salida.

Cables Trishield, clase A

 


Página 6 de 155
Banner
Banner
Banner
Banner

EN LÍNEA

Tenemos 3 invitados conectado(s)

ESTADISTICAS

Ver contenido por hits : 800399