FESITEL

  • Aumentar fuente
  • Fuente predeterminada
  • Disminuir fuente
Bienvenidos a FESITEL

EL NOTICIERO EMPRESARIAL Nº188

E-mail Imprimir PDF

Promax, a la fira Koba de Corea del Sur
Ampliar imagen
L’empresa associada Promax Electrònica, experta en sistemes de test i mesura en equips per a emissió i distribució de senyals de televisió, va ser del 20 al 23 de maig a la Korea International Broadcast Audio & Lighting Equipment Show (KOBA), que se celebrà a Seul, capital de Corea del Sud.

En aquesta fira, l'empresa va aprofitar per presentar les seves darreres novetats, en constant actualització en un mercat molt canviant, com els nous mesuradors de camp de televisió i satèl·lit, amb pantalla tàctil (o híbrida) d'alta resolució, control intel·ligent de la bateria i disseny mecànic millorat, instruments de mesura en fibra òptica, sistemes per a GPS, ports d'entrada, els mesuradors de camp HD Ranger, accessoris, etcètera.

Fundada el 1963 a Barcelona per José Clotet, Promax és empresa puntera en tecnologies de la informació i comunicacions i especialista en aparells i sistemes de mesura. El seu catàleg inclou tot tipus de solucions per a sistemes de cable, satèl·lit i televisió digital terrestre i, més recentment, la fibra òptica. L’empresa produeix més de 200 equips diferents, ven arreu del món i dedica un 15 per cent del seu volum de vendes a Recerca i Desenvolupament (R+D). La seu central és a l’Hospitalet de Llobregat.

Més informació: www.promaxelectronics.com

ACCEDER A LAS NOTICIAS (CLICK)
 

SECARTYS CELEBRA SU ASAMBLEA GENERAL 2014

E-mail Imprimir PDF

Secartys celebra su Asamblea General 2014

El pasado día 5 de junio tuvo lugar en el Hotel Catalonia Plaza de Barcelona la Asamblea General Ordinaria y Extraordinaria de la Asociación Española para la Internacionalización de las Empresas de Electrónica, Informática y Telecomunicaciones (Secartys). Durante los últimos meses, la tarea de esta entidad se ha centrado en cuatro ejes de trabajo: contribuir a la internacionalización de las firmas adheridas; incidir en su I+D+i; favorecer en la formación de los recursos humanos, y localizar financiación.

La entidad, como señaló su presidente, Josep Rof, ha apostado por el modelo clúster para generar sinergias y situaciones que beneficien a todas las partes implicadas -independientemente de su tamaño-, aunando esfuerzos y aprovechando recursos en común, así como eliminando barreras de acceso a nuevos mercados o tecnologías. Tanto su función, a modo de lobby para facilitar la internacionalización de las empresas españolas, como sus grupos de trabajo la convierten en un referente en los distintos ámbitos sectoriales, tanto frente a la administración como ante el propio sector.
Su apuesta por la línea de negocio destinada a conseguir financiación, innovación y desarrollo a través de la participación en diferentes proyectos europeos, que suponen una nueva vía destinada a la internacionalización de las compañías españolas, está resultando clave en el contexto socioeconómico actual.

Previamente a la lectura del acta por parte del secretario general de la entidad, Xavier Pastor, y al informe económico del auditor, Lluís Beltrán, intervino como invitado el secretario de empresa y competitividad de la Generalitat de Catalunya, Pere Torres, quien advirtió sobre los riesgos de una sociedad escindida y planteó las estrategias que la administración autonómica está llevando a cabo para incidir en ciertos aspectos que deberían evitar de nuevo un contexto como el actual en la economía del futuro.

www.secartys.org

 

BUTLLETÍ MENSUAL IDIGITAL Nº23

E-mail Imprimir PDF

núm 23

Dimecres 4 de juny de 2014

RSS YouTube Twitter LinkedIn

 

Destaquem

Notícies del sector

Cas d'èxit

Notícies del sector

Entrevista

Participa a idigital

 

Agenda

 

BUTLLETÍ ACCIÓ Nº138

E-mail Imprimir PDF

 

núm. 138. Dimecres, 11 de juny de 2014
ACCIÓ | Competitivitat per l'empresa
Comparteix a Facebook a Twitter a LinkedIn
Convocatòries d'ajuts obertes

Tot i ser a les portes de l'estiu, ACCIÓ té més activitat que mai.

En la taula de sota et detallem les convocatòries d'ajuts que estan obertes i les que es publicaran durant els mesos de juny i juliol del 2014.

Et recordem que pots seguir aquí tota l'actualitat dels ajuts d'ACCIÓ i que també pots consultar el FISUB, el cercador d'ajuts i serveis per a l'empresa. Més informació

Estat Ajut
Obert Programa Empresa Exporta
Descripció del Programa Sol·licitud de l'ajut

Comença a exportar elaborant un Pla de Promoció Internacional per estudiar els països amb més clients potencials i els millors canals per accedir-hi.

Obert Programa d'Iniciació a l'Exportació
Descripció del Programa Sol·licitud de l'ajut

Per a les empreses que ja tenen un Pla de Promoció Internacional elaborat, aquest programa ajuda a implementar-ne les accions i a aconseguir les primeres vendes a l'exterior.

Obert Nuclis d'Innovació Tecnològica
Descripció del Programa Sol·licitud de l'ajut

Per a empreses amb projectes de Recerca i Desenvolupament d'alt impacte, tant locals com transnacionals.

Obert Préstec i+i
Descripció del Programa Sol·licitud de l'ajut

Préstecs preferents per finançar projectes d'innovació, internacionalització i industrialització, o bé despeses de circulant lligades a aquests projectes.

Propera obertura Tecnobons NOVETAT!

Bons tecnològics per facilitar les primeres col·laboracions tecnològiques a empreses d'entre 6 i 49 treballadors.

Propera obertura Expansiona't

Programa orientat a millorar la competitivitat de les pimes incidint en la professionalització de la gestió, la innovació o l'expansió internacional.

Propera obertura Inversions empresarials d'alt impacte

Ajuts per a empreses que inverteixen a Catalunya i porten a terme projectes d'alt impacte.

Propera obertura Plans d'actuació d'unitats de valorització

Ajut per a entitats amb projectes de valorització tecnològica perquè puguin transferir la seva tecnologia al teixit productiu.
Agenda
El secret industrial
13/06/14
Últimes places!


Sóc una empresa i vull emetre deute
17/06/14
Esmorzar de finançament.


Tallers per al Creixement de l'Empresa
Tot el mes

Movilidad geográfica transnacional y contratación de trabajadores
12/06/14

Ageing at home: A new market niche for SME's
18/06/14

Jornada i entrevistes amb l'Institut Català de Finances (ICF)
18/06/14 a Tortosa

Anàlisi del sector de béns d'equip a Catalunya
19/06/14

Galetes Trias: quan tradició i innovació es donen la mà
26/06/14

Foment de la participació de les PIME en la contractació pública
27/06/14

Curs i examen per a l'acreditació oficial del 'Certified Energy Manager'
30/06/14

Estratègies i infracció de la propietat industrial
03/07/14

Calendari de missions internacionals


Més actes


Enquesta UE
La teva veu a Europa
Què penses sobre l'estratègia Europa 2020?

Dóna la teva opinió >>

Noves alternatives de finançament per a empreses

No t'ho perdis

T'ajudem a innovar

Un equip de tècnics d'ACCIÓ està a la teva disposició per assessorar-te sobre les teves actuacions d'R+D i innovació. Si vols cercar proveïdors tecnològics, optimitzar un procés d'innovació, millorar l'estructura tècnica d'un projecte, cercar finançament o identificar oportunitats de negoci, sol·licita una entrevista i els experts del Servei Innova te'n donaran solucions.Cercador d'ajuts
i serveis per a l'empresa

Saps que pots consultar en un sol web tots els serveis, ajuts, subvencions i programes que les diferents administracions ofereixen a empreses com la teva? FISUB, el cercador d'ajuts i serveis, et permet filtrar els resultats en funció de qui ets (empresa, emprenedor, entitat, etc.) o de la temàtica que busques.
Entra ara al FISUB i busca els ajuts per a la teva empresa.

Descobreix

Comprar accions o suar-les. Coneixes el 'sweat equity'?

El sweat equity està marcant tendència en la posada en marxa de les start-ups. Avui dia és un concepte que s'ha materialitzat, que funciona i que molts emprenedors duen a terme. Però, què és el sweat equity? I quins perills existeixen en la seva pràctica? T'ho expliquem en aquest vídeo.

Ajuts

Convocatòries obertes

Programa Empresa Exporta

Programa d'Iniciació a l'Exportació

Préstec i+i

Nuclis d'Innovació Tecnològica 2014. Projectes Locals

Nuclis d'Innovació Tecnològica 2014. Nuclis Transnacionals ERA-net MANUNET II

Nuclis d'Innovació Tecnològica 2014. Nuclis Transnacionals Programa Bilateral Catalunya-Israel

Més informació sobre ajuts
Generalitat de Catalunya
Agència per a la competitivitat de l'empresa - ACCIÓ

Catalunya reconeguda com a Regió Emprenedora Europea (EER) Informació Legal
 

CALENDARI DE JORNADES IDIGITAL Nº91

E-mail Imprimir PDF

núm 91

Dimarts 10 de juny de 2014

RSS YouTube Twitter LinkedIn

La Direcció General de Telecomunicacions i Societat de la Informació de la Generalitat de Catalunya t'informa de les jornades:

Calendari de jornades idigital

Us presentem les trobades empresarials del sector de les TIC català que es duran a terme durant els propers dies.

Jornades idigital

Jornades del sector TIC

 

SORIA CONFIRMA QUE CATALUÑA PERDERÁ UNO DE LOS TRES MÚLTIPLEX DE TDT

E-mail Imprimir PDF

soria.jpg

El ministro de Industria, Turismo y Comercio, José Manuel Soria, ha asegurado en la sesión de control al Gobierno en el Congreso que Cataluña perderá uno de los tres múltiplex que poseen en la actualidad a partir del 1 de 2015 y ha recordado que esta reordenación se realiza por mandato Europeo. Del mismo modo, ha apuntado que el resto de comunidades autónomas se quedarán con uno de los dos que poseen ahora.

Asimismo, el titular de Industria también ha precisado que será la propia Generalitat la que decida cuál de ellos pierde. Así lo ha confirmado Soria en respuesta al diputado de ERC, Alfred Bosch, quien ha formulado cerca de una veintena de preguntas relativas a si piensa el Gobierno impedir emisiones que garantizan la pluralidad televisiva en lengua catalana y si van a recortar a la mitad el espectro disponible para la televisión en catalán.

En primer lugar, Soria ha corregido al republicano catalán precisando que Cataluña es la única comunidad autónoma que posee tres múltiplex, a diferencia del resto de comunidades autónomas que tienen dos. En concreto, de estos tres, los dos públicos están gestionados por la Corporación Catalana de Medios Audiovisuales (CCMA), y está previsto que uno de los dos debe "caer".

Soria sostiene también que la Generalitat catalana sabe "desde hace más de año y medio" que tiene que haber una reordenación del espectro radioeléctrico, un mandato que no emana por voluntad del Gobierno español, sino que procede de la UE, que exige a todos los países miembro que para el 1 de enero de 2015, liberen una parte del espectro radioeléctrico, de forma que donde hay canales de televisión pueda desarrollarse la tecnología móvil 4G.

Además, ha precisado que esta reorganización de los canales de la TDT va a afectar a todo lo privado y a lo público. Dentro de los públicos ha apuntado a TVE y a todos los canales autonómicos.

Asimismo, dentro de los autonómicos, ha citado a la televisión pública catalana (TV3), así como a otros múltiplex de comunidades autónomas, "pero con la diferencia de que el resto de comunidades autónomas se va a quedar con un sólo múltiplex y en Cataluña va a haber no uno sino dos", según ha insistido.

Eso sí, ha avisado de que la reordenación de los dos múltiplex que van a quedar en Cataluña no depende del Ministerio de Industria sino de la Generalitat catalana, que tendrá que determinar si de esos dos múltiplex que hoy son de titularidad pública sigue habiendo uno de ellos que, aparte de ser público, está gestionado de manera pública, y el otro que es público si sigue o no estando gestionado de manera privada.

"Pero insisto, en eso nada tiene que ver el Ministerio, es una decisión que atañe exclusivamente a la Generalitat", ha reiterado el responsable de Industria. Durante su intervención, el ministro ha asegurado también que el Gobierno "no tiene ninguna intención" de adoptar "ninguna medida" que restrinja la pluralidad en la televisión, ni en Cataluña ni en ningún otro territorio.

FUENTE DE LA NOTICIA: http://ecoteuve.eleconomista.es/ecoteuve/noticias/5816849/05/14/Soria-confirma-que-Cataluna-se-quedara-con-dos-de-sus-multiplex-y-el-resto-con-uno-.html#.Kku8rSf3ANvtFJh 


Página 7 de 155
Banner
Banner
Banner
Banner

EN LÍNEA

Tenemos 42 invitados conectado(s)

ESTADISTICAS

Ver contenido por hits : 812289