FESITEL

  • Aumentar fuente
  • Fuente predeterminada
  • Disminuir fuente
EL NOTICIERO EMPRESARIAL


EL NOTICIERO EMPRESARIAL Nº201

E-mail Imprimir PDF

Saps com gestionar els impagats internacionals? Apropa’t a la propera jornada d’UPMBALL
Ampliar imagen
Des del Departament de Promoció Internacional d'UPMBALL, i juntament amb altres patronals del sector metal·lúrgic, s'ha organitzat una jornada sobre el recobrament internacional d’impagats i com evitar la morositat dels clients.

A la jornada es podran resoldre tots els dubtes dels assistents en aquest tema i a més s’informarà sobre el servei ofereix l’entitat a les empreses, gràcies a l’acord amb Advantium, especialistes en localització i cobrament d’impagament per la via amistosa a l’estranger.

Advantium és una empresa especialitzada en el recobrament d'impagats generats amb entitats espanyoles per part de persones físiques i jurídiques residents en altres països, que opera en cada Estat mitjançant agents locals amb llicència de recobrament, coneixedors de la legislació aplicable al seu territori per a la gestió d'impagats. Advantium opera amb una rigorosa política “Success fee”, sense costos inicials i amb facturació només en el supòsit de recobrament amb èxit.

ACCEDER A LAS NOTICIAS (CLICK)

La jornada es celebrarà el proper divendres 24 d’octubre a les deu del matí, a les instal·lacions de la Unió Patronal Metal·lúrgica de Barcelona.

Aquesta jornada s’ha emmarcat dins del Pla per a la Internacionalització del Sector del Metall que promouen de forma conjunta les patronals del metall de l’Hospitalet i Baix Llobregat, Sabadell, Terrassa i Barcelona.

Més informació i inscripcions: INSCRIPCIÓ
Última actualización el Sábado, 11 de Octubre de 2014 08:57
 

EL NOTICIERO EMPRESARIAL Nº199

E-mail Imprimir PDF

Aprovats dos Projectes de Llei d’interès per a les empreses
Ampliar imagen
El dia 9 de setembre el Govern va aprovar dos Projectes de Llei que tenen molta transcendència per a les empreses:

- Projecte de Llei del sistema d'ocupació i del Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC):

Pretén implicar totes les administracions i tots els agents socials i territorials per millorar, optimitzar i cooperar en les polítiques de creació d'ocupació i lluita contra l'atur. El text potencia l'atenció personalitzada, territorialitza les actuacions i ordena el sistema d'ocupació de Catalunya sota el paraigua del SOC, que serà l'organisme públic que coordinarà tots els serveis ocupacionals de Catalunya. L'objectiu és respondre amb eficiència i flexibilitat a les necessitats de persones, empreses, sectors i territoris, garantint una cartera de serveis que inclogui orientació, formació i intermediació.

Més informació: http://www.govern.cat/pres_gov/AppJava/govern/notespremsa/notapremsa-274547.html

- Projecte de Llei de la Formació Professional:

Pretén millorar la qualificació de les persones i la competitivitat de les empreses, les oportunitats d’ocupació, i el progrés social i econòmic del país. El text regula la formació professional al llarg de la vida i integra, per primera vegada, el conjunt d’actuacions, serveis i programes de formació i qualificació professional. El Projecte de llei s’ha promogut amb el convenciment que la formació al llarg de la vida és clau per millorar l’ocupabilitat i la competitivitat empresarial, així com les oportunitats d’ocupació i el progrés social i econòmic del país.

Més informació: http://premsa.gencat.cat/pres_fsvp/AppJava/notapremsavw/detall.do?id=274548&idioma=0

ACCEDER A TODAS LAS NOTICIAS (CLICK)
Última actualización el Sábado, 27 de Septiembre de 2014 08:39
 

EL NOTICIERO EMPRESARIAL Nº193

E-mail Imprimir PDF

El nombre d’empreses a l´H i el Baix Llobregat creix per primer cop des que va començar la crisi
Ampliar imagen

Segons es desprèn del darrer Informe de Conjuntura Econòmica del Fòrum Empresarial del Llobregat corresponent al segon trimestre de 2014, elaborat amb la col·laboració del Servei d’Estudis de Catalunya Caixa, el nombre d’empreses creix, en taxa interanual, per primera vegada des de que va començar la crisi, a l’Hospitalet i el Baix Llobregat.

Segons els comptes de cotització a la Seguretat Social, el nombre d’empreses va créixer el primer trimestre de 71, acumulant així dos trimestres consecutius de creixement. La variació interanual se situa per primera vegada en terreny positiu des de que es va iniciar la crisi, malgrat que amb un creixement moderat, del 0,7%, però que podria suposar un canvi de tendència, impulsat per la bona posició des de la qual parteixen les empreses de la comarca, que, juntament amb el Maresme, Barcelonès i Garraf concentren el major nombre d’empreses creades, segons estudi Inicia de l’Observatori d’Empresa i Ocupació. Les activitats que han aglutinat la major creació d’empreses aquest primer trimestre, en comparació amb l’anterior, són les activitats relacionades amb la construcció, la venda i reparació de vehicles a motor, les lligades a la informació i les comunicacions, com ara els serveis de tecnologies de la informació, les arts gràfiques i suports enregistrats o les lligades als productes minerals.

Per contra, el sector més lligat al comerç i als serveis de menjar i begudes registra un retrocés en el nombre d’empreses creades en el trimestre.

L’Informe de Conjuntura Econòmica del Fòrum Empresarial del Llobregat del 2n trimestre 2014 analitza també la recuperació del mercat laboral i el canvi en l’oferta productiva a L’Hospitalet i el Baix Llobregat, un possible fi de l’ajust immobiliari a la zona i la millora de les expectatives del sector exportador a Catalunya, tot en un context econòmic en que el PIB de Catalunya mostra una reactivació de la demanda interna, la recuperació de l’economia espanyola s’intensifica i el BCE adopta mesures extraordinàries per estimular l’economia.

Més informació: femllobregat.cat
 

EL NOTICIERO EMPRESARIAL Nº192

E-mail Imprimir PDF

AEBALL ofereix un nou servei de gestió de les Notificacions Electròniques de l’Agència Tributària i la Seguretat Social
Ampliar imagen
Des d'AEBALL s’ha posat en marxa un nou servei de gestió de les Notificacions Electròniques de la mà de l’empresa Breakeven Assessors, sòcia i col·laboradora de l’entitat i especialitzada en la prestació de serveis d’assessorament fiscal i laboral.

Des del moment en que es va establir per llei la obligació de les notificacions per via electrònica amb l’Agència Tributària i la Seguretat Social, són moltes les empreses que es mostren preocupades per no disposar dels mitjans suficients, capacitats tècniques necessàries per poder revisar les seves bústies o per un retràs en la consulta que pugui suposar sancions i/o multes, o també per rebre notificacions durant les seves vacances i no poder consultar-les a temps, etc. Per això, AEBALL ha posat en marxa aquest servei pels seus associats en condicions molt especials, tant de preu com de qualitat.

El servei de Gestió de les Notificacions Electròniques permet deixar en mans d’experts gestors la consulta de les notificacions electròniques tant de l’Agència Tributària com de la Seguretat Social. Breakeven consultarà diàriament les bústies de les empreses que contractin el servei i les informarà de qualsevol notificació que puguin haver rebut.

Així mateix, Breakeven oferirà a les empreses el seu suport si és necessari o convenient arrel d’una determinada notificació de la que pugui derivar alguna obligació o acció corresponent.

Més informació: Notificacions electròniques

ACCEDER A LAS NOTICIAS (CLICK)
 

EL NOTICIERO EMPRESARIAL Nº188

E-mail Imprimir PDF

Promax, a la fira Koba de Corea del Sur
Ampliar imagen
L’empresa associada Promax Electrònica, experta en sistemes de test i mesura en equips per a emissió i distribució de senyals de televisió, va ser del 20 al 23 de maig a la Korea International Broadcast Audio & Lighting Equipment Show (KOBA), que se celebrà a Seul, capital de Corea del Sud.

En aquesta fira, l'empresa va aprofitar per presentar les seves darreres novetats, en constant actualització en un mercat molt canviant, com els nous mesuradors de camp de televisió i satèl·lit, amb pantalla tàctil (o híbrida) d'alta resolució, control intel·ligent de la bateria i disseny mecànic millorat, instruments de mesura en fibra òptica, sistemes per a GPS, ports d'entrada, els mesuradors de camp HD Ranger, accessoris, etcètera.

Fundada el 1963 a Barcelona per José Clotet, Promax és empresa puntera en tecnologies de la informació i comunicacions i especialista en aparells i sistemes de mesura. El seu catàleg inclou tot tipus de solucions per a sistemes de cable, satèl·lit i televisió digital terrestre i, més recentment, la fibra òptica. L’empresa produeix més de 200 equips diferents, ven arreu del món i dedica un 15 per cent del seu volum de vendes a Recerca i Desenvolupament (R+D). La seu central és a l’Hospitalet de Llobregat.

Més informació: www.promaxelectronics.com

ACCEDER A LAS NOTICIAS (CLICK)
 


Página 1 de 22
Banner
Banner
Banner
Banner

EN LÍNEA

Tenemos 67 invitados conectado(s)

ESTADISTICAS

Ver contenido por hits : 591636