FESITEL

  • Aumentar fuente
  • Fuente predeterminada
  • Disminuir fuente

EL NOTICIERO EMPRESARIAL Nº180

E-mail Imprimir PDF

AEBALL aconsegueix que les empreses recuperin més de 80.000 euros
Ampliar imagen
AEBALL promou i facilita la bonificació de la formació a les empreses de L’Hospitalet i el Baix Llobregat, mitjançant la utilització del crèdit anual que les empreses fan efectiu a través de bonificacions en les cotitzacions de Seguretat Social per a la formació dels seus treballadors.

Concretament, durant l’any 2013 AEBALL va tramitar bonificacions per un import total superior a 80.000 euros, que les empreses van poder invertir en diferents accions formatives pels seus treballadors. Aquest import representa el 83% del cost total de la formació, és a dir, les empreses han aprofitat el crèdit disponible de forma que només han hagut d’assumir el 17% del cost de la formació dels seus treballadors.

Aquest any 2014 AEBALL col·labora amb la iniciativa FORMA EMPRESA50.CAT, promoguda pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya, amb l’objectiu d’incentivar la formació de les micro i petites empreses catalanes per tal de que utilitzin el crèdit del que disposen per a la realització d’accions formatives.

En aquesta línia, AEBALL ofereix informació i assessorament individualitzat referent al sistema de formació bonificada a les empreses, formació a mida i, també la detecció de necessitats formatives per a aquelles empreses que ho requereixen.

Respecte al programa FORMAEMPRESA50.cat, les accions d’assessorament es realitzaran fins a setembre de 2014. Aquelles empreses amb raó i domicili social a Catalunya, una plantilla mitja d’1 fins a 50 treballadors i, que no estiguin donades d’alta en el sistema de formació de demanda o no hagin fet ús del crèdit del que disposen per a formació de demanda l’any 2013, podran beneficiar-se d’aquest assessorament gratuït amb el que podran oferir formació de qualitat als treballadors a un cost reduït o inclús de franc.

AEBALL i UPMBALL agrupen més de 3.000 empreses associades, que generen més de 48.000 llocs de treball i estan situades a l'Hospitalet de Llobregat i la comarca del Baix Llobregat.

Acceder a las Noticias (CLICK)
 
Banner
Banner
Banner
Banner

EN LÍNEA

Tenemos 36 invitados conectado(s)

ESTADISTICAS

Ver contenido por hits : 812278