FESITEL

  • Aumentar fuente
  • Fuente predeterminada
  • Disminuir fuente

EN MARXA EL PROGRAMA DE CONSOLIDACIÓ DEL TREBALL AUTÒNOM

E-mail Imprimir PDF

En marxa el Programa de consolidació del treball autònom

 

El Departament d'Empresa i Ocupació ha posat en marxa, amb la col·laboració d'escoles de negocis, universitats, col·legis professionals i entitats representatives, un programa de suport a la consolidació del treball autònom que té com per objectiu contribuir a l'enfortiment i creixement del treball autònom.

 

El programa conté dos tipus d'accions:

 

Línia A

Accions de formació estratègica en gestió empresarial i servei d'assessorament personalitzat a treballadors autònoms per afavorir la consolidació dels seus negocis. Aquestes accions estan adreçades a treballadors autònoms amb una antiguitat d'entre 1 i 5 anys.

 

Cada persona treballadora autònoma participarà de 6 sessions d’assessorament personalitzat amb una durada total de 13 hores i de 8 hores de formació obligatòria en les especialitats de Compte de resultats i Tresoreria. A més, l’assessor que tutoritzi el seu Pla de Treball li oferirà també la participació a formació complementària (no obligatòria) en funció de les necessitats detectades.

 

Línia B

Accions d'assessorament i acompanyament de treballadors autònoms en els processos de negociació creditícia amb les entitats financeres. Aquestes accions estan adreçades a treballadors autònoms amb una antiguitat mínima de 6 mesos. Aquestes accions impliquen la participació de les persones treballadores autònomes en dues sessions d’assessorament personalitzat, d’una durada total de 8 hores.

 

Per a més informació sobre les línies d'acció, consulteu les dades de contacte de les entitats que hi participen.

 

Sessions informatives

Durant els mesos de març i abril es realitzen, a diverses localitats, sessions informatives sobre les línies d'acció del Programa. Consulta les dates, localitats i informació d'inscripció de les sessions informatives.

 

RSS
 
Banner
Banner
Banner
Banner

EN LÍNEA

Tenemos 36 invitados conectado(s)

ESTADISTICAS

Ver contenido por hits : 812315