FESITEL

  • Aumentar fuente
  • Fuente predeterminada
  • Disminuir fuente

EL NOTICIERO EMPRESARIAL Nº188

E-mail Imprimir PDF

Promax, a la fira Koba de Corea del Sur
Ampliar imagen
L’empresa associada Promax Electrònica, experta en sistemes de test i mesura en equips per a emissió i distribució de senyals de televisió, va ser del 20 al 23 de maig a la Korea International Broadcast Audio & Lighting Equipment Show (KOBA), que se celebrà a Seul, capital de Corea del Sud.

En aquesta fira, l'empresa va aprofitar per presentar les seves darreres novetats, en constant actualització en un mercat molt canviant, com els nous mesuradors de camp de televisió i satèl·lit, amb pantalla tàctil (o híbrida) d'alta resolució, control intel·ligent de la bateria i disseny mecànic millorat, instruments de mesura en fibra òptica, sistemes per a GPS, ports d'entrada, els mesuradors de camp HD Ranger, accessoris, etcètera.

Fundada el 1963 a Barcelona per José Clotet, Promax és empresa puntera en tecnologies de la informació i comunicacions i especialista en aparells i sistemes de mesura. El seu catàleg inclou tot tipus de solucions per a sistemes de cable, satèl·lit i televisió digital terrestre i, més recentment, la fibra òptica. L’empresa produeix més de 200 equips diferents, ven arreu del món i dedica un 15 per cent del seu volum de vendes a Recerca i Desenvolupament (R+D). La seu central és a l’Hospitalet de Llobregat.

Més informació: www.promaxelectronics.com

ACCEDER A LAS NOTICIAS (CLICK)
 
Banner
Banner
Banner
Banner

EN LÍNEA

Tenemos 52 invitados conectado(s)

ESTADISTICAS

Ver contenido por hits : 812325