FESITEL

  • Aumentar fuente
  • Fuente predeterminada
  • Disminuir fuente

EL NOTICIERO EMPRESARIAL Nº192

E-mail Imprimir PDF

AEBALL ofereix un nou servei de gestió de les Notificacions Electròniques de l’Agència Tributària i la Seguretat Social
Ampliar imagen
Des d'AEBALL s’ha posat en marxa un nou servei de gestió de les Notificacions Electròniques de la mà de l’empresa Breakeven Assessors, sòcia i col·laboradora de l’entitat i especialitzada en la prestació de serveis d’assessorament fiscal i laboral.

Des del moment en que es va establir per llei la obligació de les notificacions per via electrònica amb l’Agència Tributària i la Seguretat Social, són moltes les empreses que es mostren preocupades per no disposar dels mitjans suficients, capacitats tècniques necessàries per poder revisar les seves bústies o per un retràs en la consulta que pugui suposar sancions i/o multes, o també per rebre notificacions durant les seves vacances i no poder consultar-les a temps, etc. Per això, AEBALL ha posat en marxa aquest servei pels seus associats en condicions molt especials, tant de preu com de qualitat.

El servei de Gestió de les Notificacions Electròniques permet deixar en mans d’experts gestors la consulta de les notificacions electròniques tant de l’Agència Tributària com de la Seguretat Social. Breakeven consultarà diàriament les bústies de les empreses que contractin el servei i les informarà de qualsevol notificació que puguin haver rebut.

Així mateix, Breakeven oferirà a les empreses el seu suport si és necessari o convenient arrel d’una determinada notificació de la que pugui derivar alguna obligació o acció corresponent.

Més informació: Notificacions electròniques

ACCEDER A LAS NOTICIAS (CLICK)
 
Banner
Banner
Banner
Banner

EN LÍNEA

Tenemos 32 invitados conectado(s)

ESTADISTICAS

Ver contenido por hits : 812358