FESITEL

  • Aumentar fuente
  • Fuente predeterminada
  • Disminuir fuente

VISITA AL CENTRE TECNOLÒGIC LEITAT

E-mail Imprimir PDF

Visita al Centre Tecnològic LEITAT

 

En motiu del Cicle de Jornades KET, que forma part del Cicle de la Innovació Tecnològica – Catalunya 2020, organitzat pel Cercle Tecnològic de Catalunya (CTecno), la Xarxa de Parcs Científics i Tecnològics de Catalunya (XPCAT) i el Cercle per al Coneixement – Societat Econòmica Barcelonesa d’Amics del País, us convidem a la Visita al Centre Tecnològic LEITAT.

 

LEITAT és un Centre Tecnològic ubicat al Parc Científic i Tecnològic de Terrassa – Orbital 40, membre de TECNIO i reconegut pel Ministeri d'Economia i Competitivitat. El centre té com a objectiu col·laborar amb empreses i institucions afegint valor tecnològic tant als productes com als processos, i centra la seva tasca en la recerca, el desenvolupament i la innovació industrial (R+D+2i). A més, LEITAT és un centre de referència en la Manufactura Avançada, una de les tecnologies facilitadores essencials identificades per la Unió Europea en l’Estratègia 2020.

 

Programa de la visita

 

23 JUL

Hora:

10:00 -12:00

 

Lloc:

LEITAT

(C/ Innovació, 2 - 08225, Terrassa)


Inscripcions:

L'assistència és gratuïta. Cal formalitzar la inscripció enviant un correu a l'adreça Esta dirección electrónica esta protegida contra spam bots. Necesita activar JavaScript para visualizarla o trucant al telèfon 93 582 45 45 abans del 22 de juliol de 2014.

 

Organitzen:

 

 

 
Banner
Banner
Banner
Banner

EN LÍNEA

Tenemos 48 invitados conectado(s)

ESTADISTICAS

Ver contenido por hits : 812321