FESITEL

  • Aumentar fuente
  • Fuente predeterminada
  • Disminuir fuente

EL NOTICIERO EMPRESARIAL Nº201

E-mail Imprimir PDF

Saps com gestionar els impagats internacionals? Apropa’t a la propera jornada d’UPMBALL
Ampliar imagen
Des del Departament de Promoció Internacional d'UPMBALL, i juntament amb altres patronals del sector metal·lúrgic, s'ha organitzat una jornada sobre el recobrament internacional d’impagats i com evitar la morositat dels clients.

A la jornada es podran resoldre tots els dubtes dels assistents en aquest tema i a més s’informarà sobre el servei ofereix l’entitat a les empreses, gràcies a l’acord amb Advantium, especialistes en localització i cobrament d’impagament per la via amistosa a l’estranger.

Advantium és una empresa especialitzada en el recobrament d'impagats generats amb entitats espanyoles per part de persones físiques i jurídiques residents en altres països, que opera en cada Estat mitjançant agents locals amb llicència de recobrament, coneixedors de la legislació aplicable al seu territori per a la gestió d'impagats. Advantium opera amb una rigorosa política “Success fee”, sense costos inicials i amb facturació només en el supòsit de recobrament amb èxit.

ACCEDER A LAS NOTICIAS (CLICK)

La jornada es celebrarà el proper divendres 24 d’octubre a les deu del matí, a les instal·lacions de la Unió Patronal Metal·lúrgica de Barcelona.

Aquesta jornada s’ha emmarcat dins del Pla per a la Internacionalització del Sector del Metall que promouen de forma conjunta les patronals del metall de l’Hospitalet i Baix Llobregat, Sabadell, Terrassa i Barcelona.

Més informació i inscripcions: INSCRIPCIÓ
Última actualización el Sábado, 11 de Octubre de 2014 08:57  
Banner
Banner
Banner
Banner

EN LÍNEA

Tenemos 51 invitados conectado(s)

ESTADISTICAS

Ver contenido por hits : 812353