FESITEL

  • Aumentar fuente
  • Fuente predeterminada
  • Disminuir fuente
NOTICIAS


ENCUENTRO DE ENTIDADES

E-mail Imprimir PDF

Antonio Rodríguez, como Presidente de la Asociación de Maestros Industriales y Técnicos Superiores (AMITS) y Vicepresidente de la Federación de Empresas y Empresarios del Sector Industrial Telecomunicaciones y Electrónica (FESITEL) , participó el pasado día 26 de Octubre junto a un grupo de representantes de Entidades y Asociaciones en el Encuentro de Entidades; Organizado por la Generalitat de Catalunya y presidido por el Muy Honorable President Sr. Artur Mas.

Última actualización el Sábado, 17 de Noviembre de 2012 09:14
 

L'AJUNTAMENT DE CASTELLBISBAL S'IMPLICA AL 100% EN EL RECOLZAMENT A LES EMPRESES

E-mail Imprimir PDF

L’AJUNTAMENT DE CASTELLBISBAL S’IMPLICA AL 100% EN EL RECOLZAMENT A LES EMPRESES

Des de la Campanya “Salvem les Empreses” volem felicitar a l’ Il·lustríssima Sra. Conxi Llurba Escobar, Alcaldessa de Castellbisbal, per les mesures que des del seu consistori s’estan portant a terme per recolzar a les empreses, ajudar-les i generar llocs de treball.

Castellbisbal va ser un dels primers Ajuntaments del municipi que va comunicar-se amb nosaltres per donar suport a la nostra Campanya, i l’únic que ens ha demanat que participéssim activament en el disseny de les noves mesures favorables a les empreses.

Les mesures que adoptarà Castellbisbal són:

· Creació de l’OAE (Oficina d’Atenció a l’Empresari/Emprenedor). Oficina formada per personal tècnic especialitzat que aglutina, concentra i focalitza qualsevol consulta sobre nou negoci, queixa o problemàtica en una empresa ja existent.

· Finestra única. Ajuntament pilot en la implantació de la tramitació electrònica. Facilitant els tràmits i aportant un servei i gestió integral.

· Congelació i/o reducció de les taxes locals.

· Bonificacions i reduccions en totes les taxes o impostos municipals: L’IAE, IVTM, guals , ocupació de via pública són impostos que no s’han vist modificats per cap augment per l’any 2013. No hi ha taxa de residus. L’IBI ha augmentat només la part obligatòria.

· Possibilitat de fraccionament del pagament d’impostos en casos justificats.

· Mobilitat: Recuperació d’antics expedients en casos justificats de trasllat dintre del municipi.

· Bonificació del 50% en el tràmit de modificacions, actualitzacions, revisions o variacions d’activitats existents.

· Terminis reduïts per a la tramitació de llicències: entre 3 dies i 2 setmanes (normalment).

· Bonificacions del 50% respecte de la taxa de tramitació d’activitats o d’obres per la contractació de personal de la Borsa de Treball de l’Ajuntament, ja sigui temporal com indefinit.

Des de “Salvem les Empreses”, tornem a felicitar als Ajuntaments de Gavà, Hospitalet, Sant Esteve Sesrovires i Castellbisbal i esperem que altres ajuntaments segueixin atenent les nostres demandes i sumant iniciatives per poder seguir comunicant bones notícies pel bé de tots.

 

Última actualización el Sábado, 17 de Noviembre de 2012 08:22
 

LA CAMPANYA SEGUEIX DUENT A TERME ACCIONS I ACONSEGUINT MILLORES PER LES EMPRESES

E-mail Imprimir PDF

La Campanya ja compta amb 260 empreses adherides directes i 28.000 indirectes i, segueix duent a terme accions i aconseguint millores per les empreses.

Gavà va ser el primer municipi en atendre la sol·licitud de la nostra Campanya, Sant Esteve Sesrovires i L’Hospitalet de Llobregat ja han comunicat els avantatges per empreses en les noves ordenances pel 2013, i altres Ajuntaments estan ja en contacte amb nosaltres per veure com poden ajudar a les empreses.

Des de Salvem les Empreses hem felicitat als alcaldes i alcaldesses que han endegat les iniciatives que els proposàvem a les nostres cartes de sol·licitud i hem enviat notes de premsa per fer públiques les fites assolides. Aquest és un moviment que només està succeint a Catalunya, cap altre territori s’està mobilitzant tan activament a favor de les empreses.

D’altra banda, farem seguiment dels avantatges reals que van suposant les noves ordenances per les empreses d’aquests municipis i, tornarem a convidar als Ajuntaments que no s’hagin pronunciat per animar-los a que ho facin.

Les noves ordenances dels Ajuntaments que ens han escoltat afecten en positiu tant a empreses com a ciutadans. T’enumerem les que es relacionen directament amb les empreses:

Ajuntament de Gavà:

- Subvenció el 100% de la taxa d’obertura als comerços i indústries que donin feina a més de cinc treballadors/es de la ciutat.

- Subvenció del 50% de l’impost d’obres (ICIO) en el cas de negocis de nova creació.

- Subvenció del 20% a les empreses que vulguin ampliar, adequar i millorar els locals comercials o naus industrials on desenvolupen l’activitat sempre i quan es demostrin noves contractacions de personal.

- Subvencions per a aquelles activitats comercials que es traslladin a Gavà des d’un altre municipi (50% de la taxa d’obertura i 50% de l’ICIO per adequar el local) o bé dins del mateix municipi (50% de la taxa d’obertura sempre que es mantingui la mateixa activitat i la nova superfície no sigui inferior en un 50% a l’anterior).

- Subvenció del 50% en la taxa d’obertura per expropiació, enderroc o sinistre d’edificis.

Ajuntament de Sant Esteve Sesrovires:

- Reduccions i beneficis fiscals en l’Impost de vehicles en empreses dedicades al transport de mercaderies,

- Reduccions de fins al 50% de les taxes urbanístiques i les llicències d’activitats.

- Bonificació del 10% a la taxa d’ocupació de via pública dels establiments d’hosteleria.

- Congelació dels tributs com l’Impost de Béns Immobles, l’IAE, l’Impost sobre construccions i el preu públic per a la prestació de Servei d’Atenció Domiciliària, entre d’altres.

- Revisió de les taxes associades a un servei.

Ajuntament de L’Hospitalet de Llobregat:

- Bonificació entre el 20 i el 50% en l’IAE per a les empreses que incrementin la seva plantilla de treballadors amb contracte indefinit, amb persones residents a L’Hospitalet.

- Mantindran el tipus tributari d’ IBI, IVTM e IAE .

- Congelació de la taxa de recollida d’escombraries de comerços, indústries i professionals amb relació a les vigents actualmente (les altres s’incrementen un 4 %).

- Es podrà sol·licitar l’ajornament o fraccionament en període voluntari dels rebuts de padró de l’IBI i de l’IAE.

Si necessites més informació per beneficiar-te de les iniciatives pots posar-te en contacte amb l’Ajuntament corresponent o bé contactar amb nosaltres a Esta dirección electrónica esta protegida contra spam bots. Necesita activar JavaScript para visualizarla

Des de la Campanya ens sentim satisfets de veure que aquests ajuntaments han compartit amb nosaltres l’essència de la Campanya, han tingut en compte l’actual context econòmic i s’han preocupat per la vida de les empreses i per crear llocs de treball.

Esperem que altres municipis segueixin atenent les nostres demandes i poder seguir comunicant bones notícies.

Recorda que pots seguir enviant suggeriments, que ens pots comunicar què et semblen les ordenances dels Ajuntaments, que ens agradarà saber que pots acollir-te a les noves mesures pel benefici del teu negoci, … Connecta’t a SUGGERIMENTS i explicans-ho!

Més informació de les accions de la Campanya a www.salvemlesempreses.com

 

SETE GRANDES EMPRESAS INCORPÓRANSE AO CLUSTER TIC GALICIA

E-mail Imprimir PDF

Santiago de Compostela, 15 de outubro de 2012. Sete empresas punteiras e con implantación internacional, representativas do sector industrial, a consultaría, os servizos de telecomunicacións e a enxeñaría, incorporáronse como socias ao Cluster TIC Galicia. Trátase de Alba Technology, Altia, Blusens, HP, Idom, Satec e Vodafone.

A entrada destes novos socios representa un importante impulso para o proxecto do Cluster TIC, centrado na captación de recursos e o desenvolvemento de proxectos que supoñan a creación de valor para as empresas do híper-sector das tecnoloxías da información e das comunicacións de Galicia. Neste modelo, as firmas de maior tamaño xogan un papel fundamental pola súa capacidade para xerar proxectos tractores e impulsar a comercialización de produtos tecnolóxicos galegos nos mercados internacionais. Este efecto de arrastre significa para as empresas pequenas unha axuda para o desenvolvemento de capital intelectual, que é o factor chave para a súa competitividade.

Antonio Rodríguez del Corral, presidente do Cluster TIC Galicia e representante de R na entidade, manifestou a súa satisfacción polas novas incorporacións, sinalando que son a proba de que as empresas "confían" no Cluster. "Imos responder a esa confianza xerando negocio para as empresas, axudándolles na súa internacionalización e atraendo capital ao sector. En definitiva, sendo útiles aos nosos socios", concluíu Del Corral.

En relación á súa incorporación ao Cluster TIC Galicia, os novos socios manifestaron o seguinte:

Alba Technology:

"A integración de Alba Technology no Cluster TIC enmárcase dentro do continuo desenvolvemento da compañía. Con este paso, cremos que as sinerxías que se poden xerar cos demais socios poden axudar a fortalecer a empresa, tanto nacional como internacionalmente".

Altia:

"Cremos nun Cluster TIC independente e ambicioso, cun enfoque empresarial, e que pode contribuír claramente a que Galicia poida ser unha referencia internacional en materia de Tecnoloxías da Información. Hai que cambiar e evolucionar conceptos, pero pensamos que é un reto posible".

Blusens:

"José Ramón García, presidente de Blusens, declara que é unha satisfacción para a súa compañía regresar a un Cluster TIC que agora si está convencido de que poderá achegar valor ás empresas que o integran. A reorientación e o aliñamento de obxectivos, o traballo en equipo, o maior rumbo á internacionalización, a imaxe de marca e a innovación e a procura dun beneficio común no conxunto dos integrantes do Cluster son pílulas de valor que desde Blusens recoñecemos moito. O equipo directivo actual, con Antonio Rodríguez del Corral á cabeza, conta con todo o noso respecto e, por suposto, apoio. Non nos cabe dúbida de que se conseguirán os obxectivos expostos".

HP:

"Para HP, a incorporación ao Cluster TIC Galicia supón, ante todo, unha reafirmación da nosa tradicional aposta polo sector tecnolóxico galego e polo desenvolvemento económico e social da nosa comunidade. Como Compañía firmemente asentada en Galicia, con dous centros de traballo locais e máis de 400 profesionais, a nosa presenza dentro do Cluster terá unha clara vocación tractora. Cremos que desde Hewlett Packard podemos desempeñar un papel crave á hora de impulsar proxectos e iniciativas que permitan a xeración de valor desde Galicia e que, por tanto, redunden en resultados tan importantes como a dinamización económica do sector, a posta en valor do coñecemento dos grandes profesionais galegos e, por suposto, o impulso do emprego na nosa comunidade".

Idom:

"En Idom cremos na importancia da creatividade e na necesidade actual que teñen todas as empresas de innovar de maneira permanente. Por iso, identificamos a posibilidade de desenvolver novas capacidades a través dun esquema de innovación aberta, que contempla tamén a colaboración con outras empresas e organismos externos", sinala Rafael Espinosa, director de Idom, quen engade: "A nosa presenza no Cluster TIC permítenos afianzar esta formulación estratéxica, ao estar en contacto directo con outras entidades de alto nivel tecnolóxico".

Satec:

"Como multinacional 100% española, que conta con máis de 150 profesionais TIC en Galicia, Satec quere estar presente naqueles organismos e institucións que poidan xogar un papel determinante no impulso do sector TIC en diferentes ámbitos. Neste sentido, confiamos en que a nosa presenza no Cluster TIC supoña, para os profesionais da nosa compañía, unha fonte de enriquecemento profesional, derivada das oportunidades de colaboración empresarial e institucional que poderemos compartir nesta nova etapa, as cales esperamos que supoñan unha fonte de novos negocios en colaboración para o noso Grupo".

Vodafone:

"Para Vodafone, estar en contacto directo coas empresas galegas no Cluster significa unha oportunidade única para compartir ideas que redunden nunha simbiose de competitividade e innovación. O sector das telecomunicacións é tractor hoxe do conxunto da economía, servindo de panca para a optimización dos custos e os esforzos na transformación da empresa a través dos servizos de mobilidade e na nube. As TIC supoñen, por tanto, un alicerce fundamental para estimular o desenvolvemento tecnolóxico e económico de Galicia, e estamos decididos a contribuír a este fin desde o noso compromiso con esta rexión, punteira en innovación e capital na nosa estratexia".

Anxo Carracedo | Área de Comunicación Empresarial
Esta dirección electrónica esta protegida contra spam bots. Necesita activar JavaScript para visualizarla | 673 166 906 / 981 216 191

Última actualización el Sábado, 20 de Octubre de 2012 10:25
 

SALVEM LES EMPRESES

E-mail Imprimir PDF

Apreciat amic,

Les empreses són la nostra riquesa, són la riquesa de tots.

A FESITEL som conscients de les dificultats que pateixen les nostres empreses en el moment actual. El nostre desig de canvi ens ha impulsat a col·laborar en la posada en marxa d’una nova iniciativa, una Campanya amb l’objectiu clar de donar valor a les empreses com a bé social i motor de la nostra economia, per provocar el canvi en l’entorn i en el marc de desenvolupament.

Mitjançant la campanya SALVEM LES EMPRESES volem transmetre com és d’important en aquests moments esforçar-se al màxim per tal de configurar un marc que faciliti la supervivència de les empreses. Tots hem de ser-ne conscients: els ciutadans, les empreses de tots els tamanys i sectors, entitats, i les administracions públiques.

Al web www.salvemlesempreses.com trobaràs més informació sobre la iniciativa, i sobre les diferents formes de participar-hi.

Com a primer pas, necessitem empreses com la teva, que manifestin estar d’acord amb el lema SALVEM LES EMPRESES.

Et convidem a adherir-te a la nostra iniciativa:

Només amb un click, per suposat sense cap cost, pots sumar-te a nosaltres i donar-nos més força: ADHEREIX-TE.

També et convidem a que ens facis arribar les teves PROPOSTES d’accions i idees

per tal de SALVAR LES EMPRESES.

T’agraïm la teva col·laboració i et proposem que ens ajudis a arribar a altres empreses, persones, i entitats, mitjançant el reenviament d’aquest e-mail als teus contactes.

SUMA’T A NOSALTRES I AJUDA’NS A SALVAR LES EMPRESES!!

Restem a la teva disposició per a aclarir qualsevol dubte.

Cordialment,


 

FESITEL ENTITAT ADHERIDA - SALVEM LES EMPRESES

E-mail Imprimir PDF

Benvolgut/da,

 

 

Abans de començar amb el període de vacances volem recordar-te que hem posat en marxa una nova acció creada des de l’il.lusió però sobretot, des de la necessitat.

 

Si ja has donat el teu suport a la campanya SALVEM LES EMPRESES, gràcies. Si encara no ho has fet, et recordem que ADHERIR-SE és un petit acte (sense cap cost) amb el que obtindrem grans beneficis.

Et convidem a entrar a la nostra web www.salvemlesempreses.com i veure els objectius clars de la Campanya i quines accions durem a terme per tal de salvar les nostres empreses en aquests moments d’extremes dificultats.

Volem que prevalgui la vida de les empreses com a garantia de futur, que pari el tancament d'empreses, que es valori a les empreses pel que aporten a la societat, que es reconegui la tasca i el risc que pateixen els empresaris, que es potenciïn la competitivitat, la innovació, l'exportació, la formació, com a pilars bàsics del desenvolupament de les empreses.

És molt important facilitar la creació de noves empreses, però ho és encara més treballar pel manteniment de les empreses que ja tenim.

Durant les properes setmanes seguirem treballant per donar solució a aquests i altres aspectes que tant ens preocupen i, trobar el camí adequat per tal de posar-hi remei.

Al Setembre et convidarem a la Presentació Oficial de la Campanya Salvem les Empreses, que tindrà lloc a l'hotel Porta Fira de l'Hospitalet.

Fins aleshores, agrairem els teus comentaris i SUGGERIMENTS a través de la web o de qualsevol de les xarxes socials. Recorda que n’ets protagonista i que totes les teves inquietuds i necessitats posades en comú poden beneficiar a molta gent.

 

Cordialment,

 

 

INFOEMPLEO I FESITEL S'UNEIXEN PER L'OCUPACIÓ

E-mail Imprimir PDF

Infoempleo.com i Fesitel s'uneixen per l'ocupació

L'acord de col·laboració signat entre la Federació d'Empreses i Empresaris del Sector Industrial, Telecomunicacions i Electrònica (FESITEL) i INFOEMPLEO.COM té com a objectiu potenciar l'ocupació en aquests sectors d'activitat mitjançant la difusió a nivell nacional de totes les ofertes d'ocupació generades pels seus membres.

Última actualización el Sábado, 21 de Julio de 2012 09:10
 

PARTICIPA AL BDIGITAL APPS 2012

E-mail Imprimir PDF

 

Si no pots visualitzar correctament aquest correu electrònic, fes clic aquí
 

AGRAÏMENT I DOCUMENTACIÓ DE LA JORNADA

E-mail Imprimir PDF

Benvolgut / Benvolguda,

 

Volem agrair el teu interès per la jornada:

Presentació del Pla idigital

celebrada el passat 27 de juny a la Roca Barcelona Gallery.

Pots consultar la documentació de la jornada al web: Presentació del Pla idigital.

 

Salutacions cordials,

 

Direcció General de Telecomunicacions i Societat de la Informació
Departament d'Empresa i Ocupació
Generalitat de Catalunya

Última actualización el Jueves, 05 de Julio de 2012 16:41
 

NEIX IDIGITAL

E-mail Imprimir PDF

Des d’avui ja disposeu d’accés al portal www.idigital.cat, el lloc web del Pla idigital. Aquest pla, que va ser aprovat pel Govern ara fa exactament un mes, és la nova estratègia digital catalana que ha de permetre convertir Catalunya en un referent d’innovació digital generador de creixement econòmic, competitivitat empresarial, ocupació de qualitat i transformació de l’Administració per millorar la qualitat de vida d’empreses i ciutadania.   

El nou portal, concebut com un espai funcional i dinàmic, pretén ser la gran porta d’entrada d’empreses i ciutadans a tots els projectes i iniciatives inclosos al Pla idigital per impulsar el desenvolupament de la societat digital catalana i l’espai on adreçar-vos per obtenir-ne informació. Així, Ciutadania, Empreses TIC i Pimes i autònoms teniu en aquest portal els vostres perfils diferenciats, des dels quals podreu accedir als continguts específics de cadascun d’ells: notícies, enllaços a les webs dels projectes principals, entrevistes, casos d’èxit, espais d’orientació i assessorament, jornades, enllaços d’interès, estudis, etc.

 

FESITEL EN YOUTUBE

E-mail Imprimir PDF


FESITEL abre un nuevo canal de comunicación mediante YOUTUBE.

En este nuevo canal se publicarán vídeos de los Actos y Eventos más representativos del Sector.

Muchas Gracias a todos por vuestras ideas, interés y seguimiento.

VÍDEO DE PRESENTACIÓN (CLICK)

Última actualización el Viernes, 11 de Mayo de 2012 17:32
 


Página 4 de 11
Banner
Banner
Banner
Banner

EN LÍNEA

Tenemos 57 invitados conectado(s)

ESTADISTICAS

Ver contenido por hits : 812271